FAMA TV
Berita

MAJLIS PERASMIAN MESYUARAT AGUNG ALUMNI FAMA KALI PERTAMA

MAJLIS PERASMIAN MESYUARAT AGUNG ALUMNI FAMA KALI PERTAMA
5 April 2021 (Isnin)
11.00 Pagi
Bilik Latihan, Tingkat 4, FAMA Point
Penubuhan Alumni FAMA adalah bertujuan untuk memastikan hubungan silatulrahim di antara pesara-pesara FAMA dengan kakitangan FAMA yang masih berkhidmat sentiasa berterusan.
Ahli alumni FAMA yang berdaftar adalah seramai 109 orang di seluruh Malaysia.
Pesara FAMA di seluruh FAMA digalakkan untuk segera berdaftar sebagai ahli alumni FAMA kerana pelbagai inisiatif dan manfaat bakal diterima oleh semua ahli tanpa mengira pangkat.
Ianya juga bertujuan untuk menjaga kebajikan pesara-pesara yang berada di dalam kesulitan sentiasa dijaga dan dipelihara.
Kebajikan pesara tetap menjadi keutamaan bagi alumni FAMA ini kerana sebagai bekas kakitangan, nama FAMA perlu sentiasa dipelihara.
Majlis dirasmikan oleh YBhg. Dato’ Zainal Abidin Bin Yang Razalli, Ketua Pengarah FAMA. Turut hadir Timbalan-Timbalan Ketua Pengarah FAMA dan yang diraikan mantan-mantan Ketua Pengarah FAMA, Timbalan Ketua Pengarah FAMA serta semua pesara-pesara FAMA seluruh Malaysia.

Popular

Lawatan Kerja Pengerusi FAMA ke PasarTani Danau Kota

FamaTV Systems

ππ„π‘π€π’πŒπˆπ€π πŠπ€π‘ππˆπ•π€π‹ 𝐉𝐔𝐀𝐋𝐀𝐍 π€π†π‘πŽ πŒπ€πƒπ€ππˆ @ ππ“πŠ π‚π‡π”πŠπ€πˆ

FamaTV Systems

π€π†π‘πŽπŒπ€π‘πŠπ„π“πˆππ† πŒπ€π’π“π„π‘π‚π‹π€π’π’ π“πˆπŠπ“πŽπŠ π’π‡πŽπ π„πƒπˆπ“πˆπŽπ

FamaTV Systems

Leave a Comment