FAMA TV
Berita

Lawatan kerja Pengerusi FAMA ke FAMA Negeri Perlis

โ€œ๐“๐ข๐ง๐ ๐ค๐š๐ญ๐ค๐š๐ง ๐”๐ฌ๐š๐ก๐š ๐๐š๐ฅ๐š๐ฆ ๐๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐‘๐š๐ค๐ฒ๐š๐ญโ€- ๐๐ž๐ง๐ ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ข ๐…๐€๐Œ๐€.
โ€œSaya harap semua kakitangan di sini dapat terus tingkatkan usaha dalam membantu rakyat di sini seiring dengan slogan FAMADIHATIRAKYATโ€ itulah antara amanat yang disampaikan oleh YBrs. Tuan Haji Aminuddin Bin Zulkipli dalam perjumpaan bersama kakitangan FAMA Negeri Perlis.
Dalam perjumpaan yang melibatkan 70 orang kakitangan FAMA Negeri Perlis itu beliau juga menyampaikan Anugerah yang julung kalinya diadakan iaitu Anugerah Keterampilan Lelaki dan Wanita, Anugerah โ€œ Pejabatku Syurgakuโ€ Anugerah Kepimpinan dan โ€œMost Valueble Staffโ€ kepada 5 orang kakitangan yang telah menunjukkan prestasi terbaik sepanjang tahun 2023.

Popular

๐๐„๐‘๐€๐’๐Œ๐ˆ๐€๐ ๐Š๐€๐‘๐๐ˆ๐•๐€๐‹ ๐‰๐”๐€๐‹๐€๐ ๐€๐†๐‘๐Ž ๐Œ๐€๐ƒ๐€๐๐ˆ @ ๐๐“๐Š ๐‚๐‡๐”๐Š๐€๐ˆ

FamaTV Systems

๐€๐†๐‘๐Ž๐Œ๐€๐‘๐Š๐„๐“๐ˆ๐๐† ๐Œ๐€๐’๐“๐„๐‘๐‚๐‹๐€๐’๐’ ๐“๐ˆ๐Š๐“๐Ž๐Š ๐’๐‡๐Ž๐ ๐„๐ƒ๐ˆ๐“๐ˆ๐Ž๐

FamaTV Systems

Lawatan Kerja Pengerusi FAMA ke Outlet Pemasaran di FAMA Daerah Langkawi, Kedah.

FamaTV Systems

Leave a Comment